Weerbaarheidstraining voor meiden

Cursus start in maart in Winterswijk

REGIO - Meiden die meer voor zichzelf op willen komen kunnen zich aanmelden voor weerbaarheidstraining die start in maart en wordt gegeven in Winterswijk.

Voor jezelf opkomen. ‘Nee’ leren zeggen. Jezelf verdedigen. Minder piekeren. Het zijn enkele van de thema’s die voorbij komen bij de weerbaarheidstraining voor tienermeiden.
Meiden die op het voortgezet onderwijs zitten en wonen in de gemeente Aalten, Berkelland, Oost Gelre of Winterswijk, kunnen meedoen. Gratis. De training wordt gegeven door Team Grip. Zij leren de deelnemende meiden hoe ze zichzelf in bedreigende situaties, zowel fysiek als bijvoorbeeld op sociale media, kunnen verdedigen. De meiden ontdekken samen hoe sterk ze zijn én hoe ze die kracht en hun andere kwaliteiten in dagelijkse situaties in kunnen zetten.
De eerste bijeenkomst is op donderdag 17 maart om 16.30 uur in Gymnastiekzaal B. Stegeman, Morgenzonweg 13 in Winterswijk. In totaal zijn er acht wekelijkse bijeenkomsten van een uur.

Aanmelden, graag vóór 10 maart, via de website: www.preventieplatformjeugd.nl. op de site is ook meer informatie over deze training en andere activiteiten van het Preventie Platform Jeugd te vinden.