vlnr: Michiel Stronks (Figulus), Marco Lankhof (Stegers) en Anneke Visser (Figulus). Foto: PR
vlnr: Michiel Stronks (Figulus), Marco Lankhof (Stegers) en Anneke Visser (Figulus). Foto: PR

Elkaar ontmoeten bij Koffie Luitjes

Algemeen

AALTEN - Wie zin heeft om, onder het genot van een kop koffie of thee, ‘nieuwe mensen’ te leren kennen of gewoon een gezellig praatje wil maken, is welkom bij de Koffie Luitjes. Men is welkom elke tweede donderdagochtend van de maand van 10 tot 11 uur bij Stegers.

Mensen hebben vaak behoefte aan een gezellig praatje of gewoon even samen te zijn. In coronatijd kwamen deze gevoelens bij veel mensen nog meer naar boven. Maar ook na coronatijd is er behoefte aan gezelligheid. Daarom hebben Figulus Welzijn en Stegers een nieuwe laagdrempelige ontmoetingsactiviteit opgezet.
Stegers is bijna dagelijks geopend maar, elke tweede donderdagochtend van de maand van 10 tot 11 uur is Stegers ook geopend voor Koffie Luitjes. Wie in zijn of haar eentje komt, zal bij Koffie Luitjes nooit alleen zijn. Naast de andere bezoekers zullen ook altijd Anneke Visser of Michiel Stronks van Figulus Welzijn er zijn voor een gezellig praatje.
Koffie Luitjes staat voor gezelligheid, een uitje voor iedereen die het leuk vind om in een café samen iets te drinken. Koffie Luitjes start op 10 februari en voor deze eerst keer is de eerste consumptie gratis. Daarna en de volgende Koffie Luitjes zijn de consumpties voor eigen kosten.
Koffie Luitjes bij Stegers houdt zich aan de geldende coronamaatregelingen.
Wie meer wil weten, kan contact opnemen met Michiel Stronks: m.stronks@figulus-welzijn.nl.