Rechts Corine Lankhof met Tara Brethouwer uit Bredevoort. Foto: PR

Rechts Corine Lankhof met Tara Brethouwer uit Bredevoort. Foto: PR

CDA Aalten-Dinxperlo bakt en bezorgt oliebollen

Politiek

AALTEN - De kandidaten van het CDA voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart zijn het jaar geëindigd met een blijk van waardering voor de inwoners van de gemeente Aalten.

‘s Ochtends vroeg werd er gestart met het bakken van ruim 400 oliebollen. Gedurende de dag kwamen de kandidaten een zakje oliebollen ophalen om ‘ergens’ te bezorgen. Ergens waar deze blijk van waardering op z’n plek is. Uiteraard is dan het aantal van 400 oliebollen veel te weinig, maar toch werd op vele plekken dit ‘warme’ gebaar afgegeven; bij een huisartsenpraktijk, bij de brandweer in Dinxperlo en Aalten, bij ondernemers, bij diverse vrijwilligers, bij Figulus, bij mantelzorgers, bij club- en verenigingsmensen of ‘gewoon’ bij iemand die het wel kon gebruiken. 

400 is (veel) te weinig maar al deze personen staan symbool voor die vele mensen die dagelijks hun beste beentje voorzetten om de gemeente Aalten telkens een beetje mooier te maken. Het CDA gelooft in deze kracht van ‘samen de schouders eronder zetten’ door ‘gewoon te doen’.

Elroy Belterman en Gerrit Assink bij de brandweer in Dinxperlo. Foto: PR
Rechts Rachel Kraaijenbrink bij de familie van Egmond van de muziekvereniging in Lintelo. Foto: PR