Rookworstenactie voor AZSV jeugd online van start. Foto: PR
Rookworstenactie voor AZSV jeugd online van start. Foto: PR

Online rookworstenactie AZSV van start

Algemeen

Opbrengst van de actie voor AZSV jeugdafdeling

AALTEN - De AZSV rookworstenactie is online gestart. De opbrengst van deze actie komt geheel ten goede aan de jeugd van AZSV. Dit jaar wordt naast de rookworsten ook de AZSV Wintertas verkocht. De Drive-by van de online bestellingen is op zaterdag 15 januari en ook worden de rookworsten verkocht in het Jumbo huisje op 9, 14 en 15 januari.

Stamppot en winterdessert
Helaas lukt het ook dit seizoen niet om de rookworstenactie huis aan huis te laten plaatsvinden. De actie is weer volledig corona-proof opgezet. Via de website van AZSV www.azsv-aalten.nl/rookworsten zijn alle producten te bestellen. Naast de verkoop van de Jumbo Gelderse Rookworst is er deze keer de AZSV Wintertas. Samen met Jumbo Leussink heeft de rookworstencommissie een tas gevuld met producten voor een heerlijke stamppot van boerenkool en zuurkool, plús een winters dessert en chocolademelk.
Drive-by
Per tas gaat ruim 5 euro naar de clubkas. De AZSV Wintertas is te bestellen tot 6 januari en de rookworsten kunnen worden besteld tot en met 13 januari. Op zaterdag 15 januari is de Drive-by op het parkeerterrein van AZSV. Hier kan met de auto, fiets of wandelend de bestelling opgehaald worden.

Doneren aan voedselbank
Ook kan er online gekozen worden de rookworsten te doneren aan de voedselbank. Deze worden door de commissie overhandigd aan de voedselbank.

De opbrengst van deze actie gaat naar de jeugd van AZSV. Vanaf dit jaar zullen alle jeugdteams voorzien worden van de rode AZSV trainingsjassen. Ieder jaar één of meerdere leeftijdsgroepen, afhankelijk van de opbrengsten. 

Naast de online verkoop kunnen de rookworsten ook gekocht worden bij het Jumbo huisje bij de ingang van de supermarkt. Op zondag 9, vrijdag 14 en zaterdag 15 januari staat hier de jeugd van AZSV paraat voor deze actie. Voor alle info kan men terecht op de website www.azsv-aalten.nl/rookworsten