Alexander van der Graaff (links) en Peter Baten overhandigen de fruitkistjes bij de Stegemanhof. Foto: Karin Stronks
Alexander van der Graaff (links) en Peter Baten overhandigen de fruitkistjes bij de Stegemanhof. Foto: Karin Stronks

Peter Baten en Alexander van der Graaff delen fruitkistjes uit

Algemeen

AALTEN/DINXPERLO – Namens D66 hebben Alexander van der Graaff en Peter Baten bij de woonzorgcentra in de gemeente Aalten fruitkistjes uitgedeeld. Het gezonde lekkers komt uit de regio, de kistjes met appels, kiwi’s, sinaasappels, peren, mandarijnen en bananen zijn ingekocht bij Smits Landwinkel in De Heurne.

De mannen hebben totaal zeventien fruitkistjes besteld. Van der Graaff: “We hebben eerst de woonzorgcentra van de gemeente Aalten benaderd en gevraagd of zij belangstelling hebben voor het fruit. Na veel positieve reacties hebben we de fruitkistjes besteld. Bij de kistjes voegen we een kaart met kerstwensen.” 

Op de dag voor kerstmis gaan Peter Baten en Alexander van der Graaff al vroeg op pad om de fruitkistjes bij Smits op te halen en ze te bezorgen. Gekleed in D66 jasjes doen de heren als eerste Dr Jenny aan, ze arriveren er om 9.00 uur. Rond de klok van elf uur bezorgen ze drie kistjes met gezonde versnaperingen bij De Stegenmanhof. “We hebben leuke reacties gehad van medewerkers en cliënten, dat ze blij zijn met deze verrassing. Daar doen we het voor!”

Kerstwensen en een kistje vol gezonde lekkernijen. Foto: Karin Stronks
De D66 crew overhandigt fruitkistjes aan medewerkers van Dr Jenny. Foto: Frank Vinkenvleugel