Engeltjes voor het raam. Foto: PR
Engeltjes voor het raam. Foto: PR

Kinderen weekje extra thuis, op engelenjacht!

Algemeen

AALTEN - Opeens zijn de kinderen een week extra in huis... Wat te doen? Nou.... Wat te denken van Engelenjacht!

Dit jaar staat op de Facebookpagina Zin in het gezin een initiatief, zelfgemaakte of bestaande engeltjes voor het raam zetten zodat mensen rond kerst in het dorp op zoek kunnen gaan naar de engelen die gemaakt zijn door kinderen. Op deze manier kunnen kinderen (en volwassenen) laten zien dat er in deze donkere dagen ook lichtpuntjes zijn. 

Tover door een engeltje voor het raam een glimlach op gezichten, met een leuke en blijde boodschap bij de mensen die ze zien. Engeltjes mogen groot zijn of klein, gekleurd of wit, beplakt met glitters of leuk met lampjes versierd. Het kan er eentje zijn of een heel engelenkoor. Kinderen worden uitgedaagd om hun creativiteit aan te spreken! 

 In de periode van 13 december tot en met 1 januari kan het engeltje op een duidelijke en zichtbare plek neergezet worden zodat iedereen hem kan zien en dat mensen en kinderen die dat leuk vinden op zoek kunnen gaan. Hoeveel engelen zijn er te vinden? Voor de kinderen is dit een leuk initiatief maar ook de ouders en grootouders kunnen hun creativiteit kwijt. Samen uitkijken naar alle creaties achter de ramen! 


Facebook: Zin in het Gezin