Elles Klompenhouwer. Foto: PR
Elles Klompenhouwer. Foto: PR

Beauty middag voor de jeugd voor alle beautyvragen

Algemeen

AALTEN - In de kerstvakantie worden er vanuit Figulus weer leuke activiteiten georganiseerd voor de jeugd uit de gemeente Aalten. Op woensdag 29 december is er een leuk aanbod namelijk: een Fortnite toernooi en een Beautymiddag. 

De Beautymiddag is online, en is vergelijkbaar met de bekende Nikkie Tutorials. Via een Teams verbinding kan iedereen deelnemen aan deze leuke Beautymiddag. Deelnemers kunnen alle vragen stellen over make up, visagie en haarstyling. Visagist Nicole Klein Nijenhuis gaat deze middag leiden en laat meteen in praktijk zien hoe make up aangebracht moet worden en hoe bijvoorbeeld een prachtige vlecht wordt gemaakt. Jongerenwerker Ellis Klompenhouwer vertelt: “Je kunt meteen meedoen met je eigen make up of geleende make up van je ouders en je kunt Nicole alle vragen stellen hierover. Je mag Nicole alle vragen stellen over make up en visagie en hairstyle technieken. Via de online meeting kan Nicole het je meteen laten zien.”

Nicole Klein Nijenhuis heeft jarenlang ervaring als visagist en Hairstylist. Ze wil graag haar passie vanuit haar salon aan huis in Barlo met de jeugd uit de gemeente Aalten delen. Ook is jongerenwerker Elles Klompenhouwer bij de Teams meetings online om gezellig mee te doen. De beautymiddag is op woensdag 29 december van 15.00 tot circa16.30 uur. “Doe ook mee aan deze Nikkie Tutorials van Nicole Klein Nijenhuis.”

De link van Teams voor de beautymiddag is te vinden in de bio van Instagram account young.figuluswelzijn en socialwork_Michiel of bij het bericht over Beautymiddag op Facebook van Figulus Welzijn. Een berichtje sturen naar m.stronks@figulus-welzijn of 0613312830 voor de link kan ook.