Van links af sociaal werker Michiel Stronks, jongere Brian Luiten en jongerenwerker Rick Wiegerinck. Foto: PR
Van links af sociaal werker Michiel Stronks, jongere Brian Luiten en jongerenwerker Rick Wiegerinck. Foto: PR

Fortnite game toernooi voor heel Gemeente Aalten

Algemeen

AALTEN/DINXPERLO/BREDEVOORT - Wie is de beste gamer van Dinxperlo, Aalten en Bredevoort? Wie kan zich op 29 december dus de beste Fortnite gamer van de Gemeente Aalten noemen?

Tijdens deze coronacrisis zijn veel jongeren en kinderen noodgedwongen thuis. Het is natuurlijk heel erg verleidelijk om je vrienden op te zoeken maar dit wordt jammer genoeg afgeraden. Om de kinderen en jongeren uit heel de Gemeente Aalten iets leuks aan te bieden voor thuis heeft Figulus Welzijn in samenwerking met twee actieve jongeren een Fortnite toernooi opgezet voor alleen kinderen en jongeren uit de Gemeente Aalten. Deze twee jongeren zijn fanatieke Fortnite spelers die voor alle andere jongeren uit Aalten, Dinxperlo en Bredevoort dit toernooi willen organiseren. Figulus heeft al twee keer in coronatijd een Fortnite toernooi georganiseerd, omdat het zo’n succes is past dit mooi in de Kerstvakantie van de scholen.

Er zullen op 29 december twee keer drie toernooien plaatsvinden. In de middag van 15.00 tot circa 17.00 uur zijn er drie solo Fortnite toernooien. “Dit betekent dat je alleen tegen de rest speelt.” En in de avond van 18.30 tot ongeveer 20.30 zijn er drie duo toernooien. Per ronde is er 10 euro te winnen door de winnaar. Voor de duo toernooien is het dus 5 euro per persoon per ronde. De prijsuitreiking zal begin 2022 zijn. Spannend wie dit jaar de beste gamer is.

Jongeren kunnen zich gratis inschrijven via een Discord account. Aanmelden kan via: discord.link/Figulusfortnite2021. Michiel: “Via deze link met je je eerst verifiëren en bij Discord staat duidelijk beschreven hoe je je in kunt schrijven voor het toernooi. Schrijf je op tijd in, om niet op het laatste moment tegen eventuele problemen aan te lopen.” 

Voor vragen of meer informatie kan contact worden opgenomen met Michiel Stronks, via e-mail m.stronks@figulus-welzijn.nl of telefonisch 06-13312830