Four Eyed Faces. Foto: PR
Four Eyed Faces. Foto: PR

Tweede album Four Eyed Faces klaar; crowdfunding gestart

Algemeen

AALTEN/VORDEN/NIJMEGEN - De band Four Eyed Faces, in de lockdown gestart als opnameproject van muzikanten Mike Visser, Stef Woestenenk en Paul Diersen, heeft een tweede album met veertien liedjes klaar. Om die uit te brengen op cd en vinyl, is een crowdfunding gestart via Voordekunst.nl  Alvast een cd, lp of T-shirt bestellen kan tot en met 14 januari.

Nog maar een half jaar geleden bracht Four Eyed Faces het debuutalbum One… Two… Three… Four… Let’s Roll! uit. Dat album verscheen na een geslaagde crowdfundingsactie die begin 2021 zorgde voor genoeg bestellingen om de platenpers aan te zetten.

Omdat live optreden ook in de tweede helft van 2021 nog uiterst onzeker bleek, besloten de drie muzikanten om direct door te pakken en nieuwe opnames te maken. Die zijn net als bij het eerste album gedaan in oefenruimtes en bij de bandleden thuis, tussen mei en november.

Crash! Boom! Bang! is de titel van het tweede album. In de eerste helft van 2022 verschijnen de liedjes in drie pakketjes op de streamingdiensten. Om het album als geheel op cd en vinyl uit te brengen, heeft Four Eyed Faces de hulp van het publiek weer ingeschakeld.

Alvast iets bestellen kan tot en met 14 januari op Voordekunst.nl  Zoek op het project Doe mee met Four Eyed Faces 2! Directe link crowdfunding https://www.voordekunst.nl/projecten/13066-doe-mee-met-four-eyed-faces-2-1 


foureyedfaces.com