Adriaan Veldboom (rechts) van AV Weerbaarheid trots op het keurmerk. Foto: PR
Adriaan Veldboom (rechts) van AV Weerbaarheid trots op het keurmerk. Foto: PR

AV Weerbaarheid behaalt het JBN keurmerk

Algemeen

AALTEN - AV Weerbaarheid heeft het JBN keurmerk behaald. Edwin Korenberg kwam namens Judo Bond Nederland het keurmerk uitreiken aan Adriaan Veldboom van AV Weerbaarheid.

Veilig en kwalitatief aanbod
“AV Weerbaarheid is een club die alles voor haar leden goed geregeld heeft”, zo omschrijft Edwin Korenberg van Judo Bond Nederland AV Weerbaarheid. Hij vervolgt: “Kwaliteit en veiligheid staan hoog in het vaandel. En ze zijn continu bezig deze ook te verbeteren. En omdat aan alle voorwaarden voor het JBN Keurmerk is voldaan reik ik graag dit keurmerk uit en zetten we zo de club graag even extra in de spotlights.”

Trots
Adriaan Veldboom is trots op het behalen van het keurmerk: “we wilden graag het JBN keurmerk behalen omdat we het belangrijk vinden om uit te stralen dat we een veilig sportklimaa bieden op een hoog kwalitatief niveau. Dat we daar nu om gewaardeerd worden is natuurlijk super!”

Gratis proeftraining
Om het behalen van dit keurmerk te vieren nodigt AV Weerbaarheid Aaltenaren uit om kennis te komen maken met de club en de judosport. Aanmelden en meer informatie is te vinden op de website www.avweerbaarheid.nl 

Over AV Weerbaarheid
AV Weerbaarheid is opgericht in 2019 en heeft zo’n 60 leden. Sinds juni dit beschikt AV Weerbaarheid over een eigen, traditioneel oosters ingerichte dojo in Aalten met een vaste mat. Ontwikkeling staat binnen de club centraal, daarom wordt er naast het judo-aspect ook veel tijd vrijgemaakt voor persoonlijke ontwikkeling van de leden.

JBN Keurmerkclubs
De Keurmerkclubs van Judo Bond Nederland vormen een selectie van ruim 80 clubs in Nederland waar zaken extra goed geregeld zijn. Het zijn clubs die op bestuurlijk vlak goed in elkaar zitten, waar de leden training krijgen van erkende judotrainers en waar gewerkt wordt aan een goed en veilig sportklimaat. Hier zullen de sporters motorisch én pedagogisch profijt ervaren van de judosport. En het is nog leuk ook!!