Wilma's Groente en Fruit weer goed te bereiken. Foto: Karin Stronks
Wilma's Groente en Fruit weer goed te bereiken. Foto: Karin Stronks

Wilma’s Groente en Fruit weer goed bereikbaar

Algemeen

Wilma’s Groente en Fruit weer goed bereikbaar

AALTEN - De Dijkstraat is weer toegankelijk voor alle verkeer. De werkzaamheden zijn nog niet afgerond, er moeten nog puntjes op de i worden gezet. Zo wordt er nog groen geplant in de stroken bij de parkeerplaatsen. Het team van Wilma’s Groente en Fruit is blij dat de winkel weer makkelijk te bereiken is. Het was even lastig voor de klant om naar de winkel te komen, daarom zijn er diverse acties geweest. Deze zijn nu ten einde.

Zo konden mensen die minder mobiel zijn tijdens de wegwerkzaamheden gebruik maken van de gratis bezorgservice van groente en fruit. Wilma legt uit: “Via de webshop of telefonisch kon men bestellen, wij hebben in Aalten, Bredevoort en de buurtschappen gratis bezorgd.” De tweede actie was een verloting van gratis producten. Elke donderdag maakte René Rusink via Facebook op zijn eigen humoristische manier zeven winnaars van een tas met gezonde versnaperingen bekend.

Wilma’s Groente en Fruit is gedurende de werkzaamheden aan de Dijkstraat ten allen tijde bereikbaar geweest voor de klant. Maar voor overlast zorgde het werken aan de Dijkstraat zeker. Nu de winkel weer goed te bereiken is zijn de acties voorbij. Het team van Wilma’s Groente en Fruit kan terugkijken op succesvolle acties waar veel klanten goed gebruik van hebben gemaakt.