Linda bezorgt haar boek aan huis. Foto: Frank Vinkenvleugel
Linda bezorgt haar boek aan huis. Foto: Frank Vinkenvleugel

Linda Westendorp bezorgt haar boek aan huis

Algemeen

Linda Westendorp bezorgt haar boek aan huis

DINXPERLO - De boekpresentatie van Linda Westendorp kon niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Ze besluit tot een ludieke actie over te gaan en bezorgt het boek bij de belangstellenden thuis!

Het boek ‘Weg van het Water’ beschrijft het waargebeurde verhaal van een team reisleiders, waarvan Linda er één was, tijdens de week van de tsunami in december 2004 in Thailand. Het verhaal is in boekvorm uitgegeven door GrowingStories en de bedoeling was om vrijdag 10 december een feestelijke presentatie in het Kulturhus in Dinxperlo te houden. 

Linda woont bijna tien jaar in Zuid Spanje. “Mijn man is spaans en loopt op klompen met de Achterhoekse vlag erop!” Ze heeft voor de lancering van het boek bewust voor Dinxperlo gekozen omdat zij hier geboren is, haar familie hier woont en zij het Achterhoekse dorp een warm hart toedraagt. In het boek wordt enkele keren gerefereerd aan Dinxperlo en de Achterhoek. Omdat de boekpresentatie in het Kultuhus niet door kon gaan vanwege de maatregelen rondom corona heeft Linda besloten om op pad te gaan en de boeken bij de mensen thuis te bezorgen.