Con Spirito met The Deep River Quartet in 2010. Foto: PR
Con Spirito met The Deep River Quartet in 2010. Foto: PR

Opnieuw digitaal kerstconcert Con Spirito

Algemeen

DINXPERLO - De maatregelen rondom de coronapandemie halen ook dit jaar door veel evenementen een streep. Ook het traditionele jaarlijkse kerstconcert van mannenkoor Con Spirito kan om die reden niet doorgaan. Om toch zowel de trouwe achterban als ook haar eigen leden iets aan te bieden wordt een kerstconcert via livestream uitgezonden. Voor deze uitzending worden filmopnamen ui het archief gebruikt. 

Er is gekozen voor een integrale uitzending van het kerstconcert uit 2010 met medewerking van het vermaarde en destijds Nederlands beroemdste close-harmony-groep, The Deep River Quartet met hun hartverwarmende kerstsongs en swingende gospels, zoals Silent Night, Oh Holy Night en Mary’s Boy Child en dat met een geraffineerd stemmenkapitaal. Juist in deze sombere periode met de vele beperkingen en treurige berichten geeft dit lichtvoetige concert wat lucht. ‘The Deeps’ verleidden meermalen hun publiek tot meejuichen, meeleven en zachtjes meeswingen.

Op zondag 19 december - 4e Advent - is het concert vanaf 20.00 uur te zien op de stream van de Protestantse Kerk Dinxperlo. De route daar naar toe is als volgt: kies www.kerkdienstgemist.nl, selecteer provincie Gelderland, zoek gemeente Dinxperlo en ga naar Protestantse Gemeente. De stream is daarna nog minimaal tot oudejaarsdag te bekijken.