Stichting Mukwano maakt weer nieuwjaarstoeten

Algemeen

AALTEN - Nadat de jaarlijkse ‘toetenactie’ van Stichting Mukwano Oeganda in 2020 niet door kon gaan kan men ze dit jaar wel weer bestellen: de goede gevulde ‘toeten’ waar ‘toetenhalers’ blij van worden. De opbrengst van de toetenactie wordt dit jaar gebruikt om een graanmolen te realiseren. Daarmee kan de gemeenschap rondom Kitgum geld verdienen om de school te laten draaien.  

Er kan worden gekozen uit een normale toete en een babytoete. Voor kinderen vanaf 2 jaar zijn er normale toeten met snoep, chips en fruit. Voor de kleintjes is er een speciale zak gevuld met wat lekkers en wat leuks. Beide toeten kosten 2,95 euro per stuk.   

Bestellen kan tot 28 december via de website, telefonisch of per post. Op de website www.mukwano.nl kan het bestelformulier worden ingevuld, men ontvangt dan via e-mail een bevestiging van de bestelling. Mensen die niet beschikken over internet kunnen telefonisch bestellen via het telefoonnummer 06-38337558. Een briefje sturen naar Harmjan Westerveld, Bredevoortsestraatweg 48, 7121 BJ in Aalten kan ook. Het briefje dient voorzien te zijn van naam, adres en telefoonnummer en het aantal toeten dat men wil ontvangen.  

Overdag ophalen
De toeten kunnen op 29 december tussen 11.00 en 16.00 uur worden opgehaald bij de Zuiderkerk, Ludgerstraat 64, Aalten. Op deze manier wordt het ophalen over de hele dag verspreid om drukte te voorkomen. Mensen die niet kunnen op dit tijdstip kunnen contact opnemen en er wordt een afspraak gemaakt voor een ander moment van ophalen. Lukt het helemaal niet om de toeten op te halen dan kan men contact opnemen en worden ze aan huis bezorgd. Betalen kan ter plekke, contant of met pin.