Jongeren op het platteland: fun or run?

REGIO - Plattelands Jongeren Gelderland (PJG) wil inventariseren met een enquête wat de ideeën en wensen zijn van jongeren en jongvolwassenen tussen de 18 en 35 jaar die op het platteland wonen, er willen wonen of er juist zijn vertrokken. Door te onderzoeken wat het platteland een fijne plek maakt om te wonen en wat niet, zorgt ervoor dat PJG nog beter de belangen van de jongeren kan vertegenwoordigen. Met de uitkomsten van de enquête kan PJG de stem van (nog meer) jongeren vertegenwoordigen. Wat vinden de jongeren belangrijk en wat voor rol kan PJG daarbij spelen? 

Actie reactie
Jongeren die willen meedoen met de enquête kunnen contact opnemen via e-mail info@pjgelderland.nl De enquête staat tot half januari online. Onder de respondenten wordt een cadeaubon van bol.com verloot ter waarde van 25 euro.

Plattelands Jongeren Gelderland is een vereniging van, voor en door Gelderse plattelandsjongeren. De vereniging streeft naar een Gelders platteland waar jongeren tussen de 16 en 35 jaar zich thuis voelen. Voor nu en in de toekomst.