Team Iets Anders Makelaars met de bokaal en cheque. Foto: Iets Anders Makelaars

Team Iets Anders Makelaars met de bokaal en cheque. Foto: Iets Anders Makelaars

Iets Anders Makelaars wint Nationale Award beste marketing

Algemeen

AALTEN - Makelaarskantoor Iets Anders Makelaars heeft tijdens de uitreiking van de Nationale Makelaar Awards de prijs voor Beste Marketing binnengesleept. Vol enthousiasme werd de bokaal en een mooie cheque op donderdag 11 november in Utrecht in ontvangst genomen.

In twee categorieën is Iets Anders Makelaars dit jaar genomineerd voor de Nationale prijs. Op het gebied van Beste Service zijn ze bij de top drie geëindigd. De award voor Beste Marketing is glansrijk gewonnen.

Jury oordeel
De jury over deze Award: “Iets Anders Makelaars heeft als slogan: wij maken mensen blij. En dat doen ze. Niet alleen met hun uitgebreide dienstenpakket, maar ook met hun marketingactiviteiten weten zij de juiste snaar te raken. Hierbij werken zij samen met lokale ondernemers wat natuurlijk een win-win is voor iedereen.”

Nationale Makelaar Awards
De Nationale Makelaar Awards, georganiseerd door REBS, zijn dé onafhankelijke prijzen voor de beste bedrijven in de makelaardij. Doel van de Nationale Makelaar Awards is het stimuleren van innovatie en waardevolle klantrelaties in de makelaardij. Iets Anders Makelaars ziet het winnen van deze prijs dan ook als een mooie stimulans om nóg meer uit het marketingconcept te halen.