Jublilarissen Hoopman Machines met bloemen. Foto: Marinke Fotografie

Jublilarissen Hoopman Machines met bloemen. Foto: Marinke Fotografie

Jubilarissen van Hoopman Machines in het zonnetje gezet

Algemeen

IJZERLO - Hoopman Machines vierde op zaterdag 6 november feest in het sfeervol ingerichte Dorpshuus in IJzerlo. Vier jubilarissen zijn in het zonnetje gezet, want belangrijke mijlpalen mogen niet onopgemerkt voorbij gaan.

Er kon een mooi jubileumfeest worden georganiseerd, met inachtneming van de geldende RIVM maatregelen, voor de jubilarissen van Hoopman Machines met alle (oud) medewerkers, familie en vrienden.

René Westerveld, 40 jaar in diens en Jurgen Bussink, Raymo Kemink en Gerrit Pennings, elk 25 jaar in dienst, werden één voor één door de MT-leden van Holaras bedankt voor hun enorme inzet, toewijding en vakmanschap. Naast lovende woorden en een video waarin naaste collega’s de jubilarissen bedankten, ontvingen zij de felicitaties van Jan Willem Hoopman en zijn vrouw Julia. Ook werden collega’s Gerrit Nijman en Gert Apenhorst, die in het afgelopen jaar met pensioen zijn gegaan, bedankt voor hun jarenlange inzet. Maar zij nemen nog geen afscheid, want beiden zijn nog steeds regelmatig werkzaam bij het bedrijf.

De avond werd voortgezet met live muziek van de band Down the Hatch, waarvan de basgitarist tevens werkzaam is bij Hoopman Machines. Ook is er genoten van een heerlijk warm en koud buffet. Kortom een mooi feest, een teken van waardering en gezellig samenzijn.