Dorcas op zoek naar stylisten. Foto: Herman Duenk

Dorcas op zoek naar stylisten. Foto: Herman Duenk

Dorcas winkel zoekt stylisten

Algemeen

AALTEN - De Dorcas winkel is prachtig ingericht in kerstsfeer. Zeker de moeite van een bezoek waard. Dat is ook goed te merken aan het aantal klanten en de omzet per dag. 

Van de klanten krijgt Dorcas altijd veel complimenten over de styling in de winkel. Vaak zijn nieuwe maar ook trouwe bezoekers verbaasd over de inrichting en sfeer van de winkel omdat men dat niet verwacht bij een kringloopwinkel. Dit is natuurlijk te danken aan de vrijwilligers die zich bezig houden met inrichten en stylen van de verschillende afdelingen en die dat perfect aanpassen aan de tijd van het jaar of aan speciale thema’s. 

Voor dit team is Dorcas op zoek naar nieuwe vrijwilligers die het een leuke uitdaging vinden om hieraan bij te dragen. Het stylen gebeurt altijd in overleg en vaak buiten de openingsuren van de winkel. Ook is er de mogelijkheid om hier te leren van ervaren mensen. 

Mensen die affiniteit hebben met zaken als duurzaamheid, hergebruik en werken voor het goede doel en die het leuk vinden om af en toe een creatieve bijdrage aan Dorcas te geven kunnen contact opnemen. Op de website www.dorcaswinkelaalten.nl en dan via de link Facebook of rechtstreeks www.facebook.com/dorcasaalten/ is een advertentie met contactgegevens te vinden.