Forse nederlaag voor Aladna/De Issel

AALTEN - De korfballers van Aladna/De Issel hebben de overwinning van vorig weekend geen vervolg kunnen geven. In Apeldoorn werd er met maar liefst 18-6 verloren. Al vrij snel werd duidelijk dat Aladna/De Issel deze wedstrijd weinig in te brengen had. De tegenstander had veel meer ervaring in de ploeg en was een maatje te groot voor Aladna/De Issel, dat pas aan het eind van de eerste helft voor het eerst de korf wist te vinden. Met een ruststand van 10-2 was duidelijk dat er in Apeldoorn weinig te halen viel. In de tweede helft speelde Aladna/De Issel iets beter, maar een forse nederlaag kon niet worden voorkomen. Uiteindelijk ging de ploeg met een 18-6 nederlaag terug naar de Achterhoek. Doelpuntenmakers waren Raymond Venemans (drie keer), Ellen van den Brink (twee keer) en Tobi Venhorst. Komend weekend staat er opnieuw een uitwedstrijd gepland, ditmaal in Westervoort.