Ook mascotte Beelie is van de partij. Foto: Cor Hinkamp

Ook mascotte Beelie is van de partij. Foto: Cor Hinkamp

AZSV begint nieuw seizoen met aftrapdag

Algemeen

AZSV begint nieuw seizoen met aftrapdag

AALTEN – Voetbalseizoen 2021/2022 wordt op sportpark Villekamp ingeluid met een feestelijke aftrapdag. Op 28 augustus is iedereen van harte welkom op het AZSV terrein om kennis te maken met de club. Voor AZSV leden is een leuk programma samengesteld, alle teams maken hun opwachting om kennis te maken met de begeleiding en met elkaar. Ook de zeer gewaardeerde sponsoren zijn uitgenodigd, zij kunnen in de sportieve en informele ambiance wat netwerken. Om 15.00 uur speelt AZSV VR1 een oefenwedstrijd tegen DZC’68 VR1, een mooie kans om de dames te zien spelen. 

Door Karin Stronks

Vanaf 9.45 uur zijn belangstellenden welkom op sportpark Villekamp, een kwartiertje later zal AZSV voorzitter Patrick Frenken een woord van welkom spreken. Het ochtendprogramma is voor de jongste jeugd, de spelertjes van de Voetbalschool en de teams O8 tot O13 komen dan in actie voor een toernooi en clinics. Rond het middaguur krijgen alle deelnemers een lunch aangeboden, ook krijgen de jongste voetballertjes een goodiebag. Het G-Team traint van 12.30 tot 13.30 uur, het middagprogramma begint om 13.00 uur voor het B-Team en de junioren O14 tot en met O19 met diverse aan voetbal gerelateerde acitiviteiten en clinics. Team Walking Football geeft vanaf 13.30 uur een demonstratie. 

Iedereen die op een leuke informele manier kennis wil maken met AZSV en sportpark Villekamp is van harte welkom. Commissieleden staan paraat om vragen van bezoekers te beantwoorden en hen wegwijs te maken op de accommodatie. De supportersvereniging bemant een stand om AZSV spulletjes te verkopen. Mascotte Beelie zal een paar keer langskomen voor een high-five of een fotomomentje. Sponsoren zijn uitgenodigd op deze feestelijke aftrapdag, voor hen een ideale manier om in een ontspannen ambiance wat te netwerken. ’s Middags om 15.00 uur speelt AZSV VR1 een oefenpot tegen DZS’68 VR1, publiek is hierbij uitgenodigd, en uiteraard, net als de senioren, ook voor de ‘derde helft’. 

De aftrapdag is tot stand gekomen door een samenwerking van het AZSV bestuur en een klankbordgroep. Freddie Vaags, voorzitter van de klankbordgroep, geeft aan: “We zijn aan het brainstormen geweest over hoe we vrijwilligers, ouders, spelers, belangstellenden, trainers, bestuur en leiders met elkaar kunnen verbinden. Een feestelijk begin van een nieuw seizoen is daar toen uitgerold. We willen hiermee het ‘wij-gevoel’ benadrukken, dat we onze club met z’n allen een warm hart toedragen. Een mooie sportieve dag, toegankelijk voor iedereen.”