Theater Plons bij de Ahof. Foto: PR
Theater Plons bij de Ahof. Foto: PR

Op zoek naar kwallen, zeewier en een haai

Algemeen

Openluchttheater ‘Plons’ voor kinderen bij kinderboerderij de Ahof

AALTEN - Zaterdagmiddag 21 augustus om 13.30 uur kunnen kinderen bij kinderboerderij De Ahof in Aalten genieten van een prachtig openluchttheater. Het stuk dat opgevoerd gaat worden heet ‘Plons’!

De volgende vraag duikt op: “Wie duikt er mee in dit grappige verhaal over een lieve haai die vriendschap zoekt?” Janine, van het Brabantse jeugdtheater ‘Van Niks & van Alles’, is een dagje aan zee. Maar wat vreemd, ze is alleen... Gelukkig zijn er veel kinderen te gast die lekker kunnen meedoen. Mee bewegen, meezwemmen én mee zingen. Ook is er een lieve haai op zoek naar vriendschap.

De voorstelling is mimisch, grappig én geschikt voor kinderen vanaf twee-en-een-half jaar tot maximaal zeven jaar. “Zwemmen in zee, wie gaat er mee? Op zoek naar zeewier, kwallen of een haai? Kom zwem snel naar de baai!” 

Vanaf 13.00 uur gaan de poorten open, zijn kinderen van harte welkom. Om 13.00 uur zal het theater starten. De entree is gratis , een donatie voor het plaatselijke kinderwerk wordt op prijs gesteld. De voorstelling ‘Plons’ is een alternatief voor de aanvankelijke voorstelling ‘een bos vol geheimen’ dat door omstandigheden is geannuleerd. Voor meer info en aanmelding, ga naar ‘Openluchttheater ‘Plons’’ op de website www.vitaalbad.nl