Joke Geerdes, blij met de bloemen en cadeaus. Foto: PR
Joke Geerdes, blij met de bloemen en cadeaus. Foto: PR

Gastouder Joke Geerdes in ‘t zonnetje gezet

'Ze heeft dit verdiend!'

AALTEN - Donderdag 1 juli is gastouder Joke Geerdes – Houwers in het zonnetje gezet. Ze werd verrast door een groot aantal kinderen die zij opvangt.

Joke is al jaren gastouder bij Bambi. Per half juli zal Joke als gastouder een stapje terug doen en stopt zij met de naschoolse opvang. Ouders geven aan dat Joke het ontzettend verdient om in het zonnetje gezet te worden. Een van de ouders geeft aan: “Joke is heel flexibel, consequent en duidelijk en de kinderen gaan ongeacht hun leeftijd met veel plezier naar haar toe." 

Ook consulente Anke van Gastouderbureau Bambi heeft een hele positieve indruk van de opvang van Joke: “Tijdens de opvang worden er allerlei leuke activiteiten voor binnen en buiten georganiseerd. Zo heeft ze zelfs kinderen leren breien tijdens de opvang. We krijgen al jaren heel positieve reacties van ouders op de opvang bij Joke.”

Joke heeft in al die jaren 41 kinderen opgevangen. De meeste kinderen zijn vanaf hun babytijd tot aan groep 8 bij Joke geweest. Namens de ouders, kinderen en Bambi heeft zij een mooie bos bloemen, een cadeaubon en vele mooie tekeningen en knutselwerken mogen ontvangen. Uiteraard heeft iedereen er iets blauws aan toegevoegd: de lievelingskleur van Joke!