15 juli opent opening van het gezellige terras bij de Ahof

15 juli opent opening van het gezellige terras bij de Ahof

Gezellige opening terras van kinderboerderij de Ahof

Vermaak voor de kinderen

AALTEN - Op donderdag 15 juli is er van 10.00 tot 16.00 uur een opening van het gezellige terras bij de Ahof. Het hele jaar is de kinderboerderij dicht geweest vanwege de regels rondom corona.

Alle vrijwilligers van de kinderboerderij en de cliƫnten van Estinea hebben niet stil gezeten. De hele tuin van de Ahof en kinderboerderij hebben een metamorfose ondergaan. Er is gespit en aangeplant en de tuin, ook de moestuin en de heerlijk ruikende kruidentuin liggen er prachtig bij. Naast het bijhouden van de tuin is ook de inrichting van de nieuwe kapschuur begonnen.

Op donderdag 15 juli kan dit alles rustig worden bekeken. De kinderboerderij, altijd leuk om te bezoeken, maar deze dag is het een feestje en zullen er extra activiteiten zijn op het terrein. Er is een imker aanwezig bij de bijenstal om alle vragen over de bij te beantwoorden. De Kleindiervereniging is aanwezig om de dieren te tonen en informatie te geven. 

In de kruidentuin staan tientallen verschillende kruiden met allemaal hun eigen leuke informatie. Daarom zal oud biologie leraar Jan van Netten deze dag ook aanwezig zijn om van alles te vertellen over de kruiden. In de middag zijn er kinderactiviteiten, zodat de kinderen deze dag extra vermaakt worden. Op het terras is koffie thee, ranja of chocolade melk te verkrijgen. Omdat het een feestelijke dag is, is het eerste kopje gratis. Iedereen is deze dag van harte welkom om te genieten van deze geweldige groene plek in Aalten.