AZSV-voorzitter Patrick Frenken met nieuwe sponsor Nicole Reuselink. Foto Karin Stronks

AZSV-voorzitter Patrick Frenken met nieuwe sponsor Nicole Reuselink. Foto Karin Stronks

Reuselink Winterswijk
duurzame sponsor AZSV

AALTEN – Nicole Reuselink, de vierde generatie Reuselink die het familiebedrijf runt, brengt een bezoekje aan sportpark Villekamp. Restaurant, boules & bowling Reuselink is een nieuwe sponsor van AZSV. De naam, een aantal quotes en een animatiefilmpje zijn de komende tijd op de speciale duurzame bewegende boarding te zien. 

“Oh wat een groot complex, ik wist niet dat de accommodatie van AZSV zo uitgebreid is!” Nicole kijkt haar ogen uit. Ze krijgt uitleg en een rondleiding van AZSV-voorzitter Patrick Frenken. De grasmat van het hoofdveld ligt er perfect bij, mede door het automatische sproeisysteem. Frenken overhandigt Nicole een fraai boeket bloemen, een AZSV-shawl en een vaantje voor in de auto. Hij geeft aan: “We zijn heel blij met jullie als nieuwe sponsor, fijn dat Reuselink onze mooie club wil steunen!” 

Reuselink restaurant, boules & bowling, is net als alle horecabedrijven, weer volop open. Nicole: “Het is ook meteen heel druk, het zomerseizoen is natuurlijk van start gegaan, het is zo fijn om weer gasten te kunnen ontvangen, weer lekker aan het werk te zijn!” Onder het motto ‘beleef het bij Reuselink’ worden gasten verwelkomd. Voor een lunch, lekker uit eten met een overnachting, een buffet, een potje bowlen op de geheel vernieuwde spectaculaire bowlingbanen of even uitblazen op het gezellige terras na een fietstocht, Reuselink biedt voor elke gast een plezierig moment in een ongedwongen sfeer. Beleef het ultieme vakantiegevoel bij Reuselink, een ideale locatie voor drie generaties.


Skeelerwedstrijd. Foto PR