Kunstmarkt bij Museum Erve Kots. Foto: PR

Kunstmarkt bij Museum Erve Kots. Foto: PR

Grote kunstmarkt bij Erve Kots

Algemeen

LIEVELDE - Dankzij de versoepelingen van de coronamaatregelen organiseert Museum Erve Kots op 3 juli een prachtige kunstmarkt op het museumterrein. Een keur aan kunstenaars zal werk laten zien.

Erve Kots probeert een exclusief aanbod van allerlei vormen van kunst bij elkaar te krijgen met een diversiteit in disciplines. Schilders met doeken van olieverf, acryl tot krijt, én van portret, landschappen tot abstract. Maar ook beeldhouwwerken, brons, glas, keramiek, mozaïek en sieraden. Maar natuurlijk is er ook het museum wat de bezoeker niet mag missen met het los hoes, de wagenloods en boerderij Kots. Daar is te zien zoals er in de vorige eeuw geleefd werd in de Achterhoek.
De basisregels om verspreiding van het coronavirus te voorkomen blijven van kracht. Mensen kunnen elkaar nog steeds besmetten. Ook na vaccinatie. Blijf handen wassen en afstand houden. En bij klachten: blijf thuis en laat u snel testen. Zo krijgt corona geen kans.
De entree van Museum Erve Kots (Eimersweg 4) bedraagt 4,50 euro, kinderen 2,25 euro. Meer info omtrent te kunst is op te vragen via e-mail: dini@reurei.com. Andere informatie op de website van het museum.


www.museumervekots.nl