Informatiemarkt van CDA Aalten-Dinxperlo

Algemeen

AALTEN - Om te laten zien wat je allemaal bij een politieke partij kunt doen houdt het CDA Aalten-Dinxperlo op vrijdag 9 juli een vrijblijvende informatiemarkt in het gemeentehuis.

Zoals alle politieke partijen is ook het CDA op zoek naar mensen die zich willen inzetten voor de maatschappij. De partij betrekt graag actieve inwoners van de gemeente Aalten bij het werk voor de gemeente en legt uit wat de mogelijkheden zijn. Zo beschrijft de programmacommissie in aanloop naar de verkiezingen wat de partij allemaal wil bereiken, maken de leden van de raadsfractie deel uit van het gemeentebestuur, zijn er actieve fractievolgers die zich inzetten voor de partij en regelt het plaatselijk bestuur van het CDA Aalten-Dinxperlo allerlei zaken op de achtergrond. Kortom: er is genoeg te doen.
Tijdens de interactieve informatieavond gaan fractieleden, fractievolgers, wethouders en bestuursleden graag het gesprek aan met iedereen die geïnteresseerd is in het vele en leuke werk dat binnen een politieke partij wordt verzet. De bijeenkomst in het gemeentehuis begint om 19.30 uur. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel gewenst en kan via contact@cda-ad.nl.