De lekker gevulde tas is verkrijgbaar bij AZSV. Foto: PR
De lekker gevulde tas is verkrijgbaar bij AZSV. Foto: PR

AZSV spekt clubkas met
verkoop BBQ-tas

AALTEN - Om de clubkas van AZSV aan te vullen heeft de supportersvereniging van de Aaltense vereniging samen met Jumbo Leussink een smakelijke actie op touw gezet. Jumbo Aalten heeft een prachtige BBQ-tas samengesteld die te koop is voor 25 euro. Daarvan gaat maar liefst 7,50 euro naar de club.

De lekker gevulde tas kan nu al besteld worden, online of via inschrijving bij AZSV. De waarde van de inhoud is ook nog eens veel hoger dan de prijs die ervoor moet worden betaald, waardoor de koper meer waar krijgt voor z’n geld. En een superleuk detail: alle BBQ-producten worden verpakt in de Achterhoek big shopper. De tassen kunnen worden afgehaald tijdens het Vaderdag-weekend, een BBQ-weekend bij uitstek.
Naast online bestellen op onderstaande website is het op zaterdag 12 juni ook mogelijk om in te schrijven. Dat kan tussen 10:00 en 12:00 uur op de parkeerplaats bij AZSV. De drive-by voor het ophalen van de tassen is op vrijdag 18 en zaterdag 19 juni op de parkeerplaats van Jumbo Leussink Aalten.


www.azsv-aalten.nl/bbq-actie