Zila en Kayra Ertunç voor Krul Restaurant & Bar. Foto: Sanne Houwers
Zila en Kayra Ertunç voor Krul Restaurant & Bar. Foto: Sanne Houwers

Nieuw terras op de markt: Krul Restaurant & Bar

AALTEN – De droom van Zila Ertunç (25) en Kayra Ertunç (27) is uitgekomen. Op woensdag 2 juni openden zij het terras van hun nieuwe zaak ‘Krul Restaurant & Bar’ op de markt in Aalten. De bos krullen van de broer en zus was de inspiratie voor de naam Krul. Naast broodjeszaak ‘Broeder en Zuster’ zijn ze nu ook een horecazaak voor een borrel en een diner begonnen op de plek waar voorheen eetcafé Enjoy zat.

Door Sanne Houwers

"Vanaf het begin af aan hebben we gezegd: mocht Enjoy ooit vrij komen, dan willen we daar naartoe. Een plekje op de markt is natuurlijk geweldig," vertelt Zila Ertunç. De eerste dag was gelijk een succes. "Het was gigantisch druk. We zaten al snel vol en hebben mensen moeten weigeren. Dat is jammer, maar het is wel positief dat we gelijk zoveel gasten aantrekken."

Bij Krul is iedereen welkom. Om te borrelen of om een hapje te eten. "Iedereen die van een drankje houdt kan hier terecht. Of je nou twintig of zestig bent. Er is voor elk wat wils. We hebben een aantal dure gerechten, maar ook wat goedkopere gerechten. Deze goedkopere gerechten zijn kwalitatief net zo goed. We proberen goed eten te serveren voor een eerlijke prijs.’’ De drankkaart zal iedere week uitgebreider worden. ‘’We beginnen beperkt, omdat we alleen met een buitenbar werken. Maar we willen steeds meer cocktails, ijskoffie’s en wijnen aan de kaart toevoegen.’"

Voor nu is alleen het terras nog open. Eind juli hopen Zila en Kayra gasten ook binnen te ontvangen. Het is mogelijk om te reserveren voor een plek op het terras. Dat kan door te bellen naar 0543-216131 of te mailen naar info@restaurantkrul.nl. Op Facebook en Instagram (@krulrestaurantenbar) is alle informatie over Krul Restaurant & Bar te vinden.