De Bözzeltjes zijn weer welkom op de kinderboerderij op vrijdag 4 juni. Foto: PR

De Bözzeltjes zijn weer welkom op de kinderboerderij op vrijdag 4 juni. Foto: PR

De kleine Bözzels weer van start

AALTEN - Kinderen van 1,5 tot 4 jaar kunnen binnenkort de natuur weer ontdekken bij de kinderboerderij bij De Ahof in Aalten. Onder professionele begeleiding worden de kleintjes op een speelse manier in contact gebracht met dieren en planten.

Lang hebben ze moeten wachten tot de kinderboerderij weer open mocht, maar vanaf juni gaan deze leuke activiteiten voor de allerkleinste kinderen weer maandelijks van start. Sandra Nijman wil graag vol enthousiasme, maandelijks leuke activiteiten organiseren bij De Ahof. De Kleine Bözzel-activiteiten zijn voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar, waar deze kinderen onder begeleiding op een laagdrempelige, leuke manier kennismaken met de natuur en andere kinderen. Bij mooi weer kunnen de ouders op het terras van De Ahof zitten en eventueel koffie of thee kopen.
Deze activiteiten zijn elke eerste vrijdag van de maand van 10.00 tot 11.00 uur bij kinderboerderij De Ahof. Deze tijden zijn gekozen omdat veel ouders aangaven dat dit de beste tijd is voor de kleintjes om deel te kunnen nemen aan de Kleine Bözzel activiteiten.

Op vrijdag 4 juni zijn de Bözzeltjes dus weer welkom op de kinderboerderij voor de laagdrempelige activiteiten. Voor de start van de activiteit krijgen alle kinderen een overall aan, om zo lekker vies te kunnen worden en voor de herkenbaarheid.

Vooraf aanmelden voor deze nieuwe activiteit is niet per se nodig, maar aanmelding via www.Vitaalbad.nl, wordt wel gewaardeerd. Voor deelname aan deze leuke activiteiten is een vrije gift gewenst. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Sandra Nijman, via e-mail: dekleinebozzels@gmail.com of Michiel Stronks m.stronks@figulus-welzijn.nl of kijk op de website van Figulus.

figulus-welzijn.nl/kinderactiviteiten-aalten/