De theatervoorstelling gaat over 'Vrolijke Frans'. Foto: PR
De theatervoorstelling gaat over 'Vrolijke Frans'. Foto: PR

Kindertheater bij De Ahof

AALTEN - In samenwerking met studenten van het Graafschap College in Doetinchem wordt er na de leuke voorstelling op 19 mei een tweede theatervoorstellingen georganiseerd bij de Ahof. De studenten hebben voor 2 juni opnieuw Frans Hakkemars gevraagd. Frans is een professionele poppenspeler, die naar de Ahof komt met een traditionele handpoppenkast op een slagersfiets in een modern jasje met mooie accordeonmuziek.

Op 19 mei ging het poppenspel over Wilem Alexander en de kroon, waarbij de kinderen heerlijk van hebben genoten van het prachtige spel. Maar 2 juni zal er opnieuw een spannend en leuk verhaal gespeeld worden door Frans, dit keer gaat het over Vrolijke Frans gaat logeren bij tante Corrie met een hele grote koffer. Wat zit er allemaal in de koffer? Een vertelvoorstelling over logeren, slapen en dromen, met liedjes en poppen op handen en voeten. Vol fantasie en samenspel met het publiek onder begeleiding van een accordeon.

De entree voor kinderen is gratis. Kinderen van circa drie tot acht jaar zijn welkom bij deze voorstelling en kunnen zich aanmelden via www.Vitaalbad.nl. Kinderboerderij de Ahof aan de Polstraat 9 is op 2 juni vanaf 14.00 uur open en om half drie start de voorstelling. De voorstelling duurt iets korter dan een uur. Dus de middag duurt tot 15.30 uur. Iedereen houdt zich aan de coronamatregelingen die op deze dag gelden.

Info: m.stronks@figulus-welzijn.nl.