De winnaars: Team Badeendjes. Foto: Michiel Stronks
De winnaars: Team Badeendjes. Foto: Michiel Stronks

De Graafschap Verbindt Naobercompetitie afgesloten

AALTEN - Vorige week donderdag was de finale van de tienweekse De Graafschap Verbindt Naobercompetitie. De finale van FC Bal Op 't Dak tegen FC Triangel werd een 1-2 overwinning voor Bal op 't Dak.

De prijzen werden uitgereikt door Hans Martijn Ostendorp, directeur van De Graafschap, in aanwezigheid van speler Jordy Tutuarima en wethouder Hans te Lindert. Zij reikten de Naober Bokaal uit aan team Badeend. Dat team dankte zijn 'overall' winst misschien wat minder aan de voetballende kwaliteiten, maar het enthousiaste team was verreweg het best in het verzorgen van 'buurtbijdragen'. Daarbij werden onder andere flessen opgehaald voor het goede doel, werd de buurt vrij van afval gemaakt, werden er cakes gebakken voor ouderen in de buurt en werd er zelfs haar gedoneerd aan stichting Haarwens. Ook was er een prijs voor het fanatiekste team: THA8, en werd team de Scherpschutters geƫerd voor de origineelste naam. De Bredevoortse Strijders gingen er met de Fair Play-prijs vandoor en de penaltybokaal was voor FC Bal op 't Dak. De Triangel had het beste voetbalteam.

De organisatoren kijken terug op tien geweldige weken, die voor veel plezier, met respect voor elkaar, op het sportveld zorgden, maar vooral ook veel maatschappelijke activiteiten voort brachten.

De prijsuitreiking van de competitie. Foto: Michiel Stronks