3918 euro opgehaald voor Stichting Kinderhulp

AALTEN/DINXPERLO – Een week lang deden kinderen in de gemeente Aalten klusjes voor het goede doel: Stichting Kinderhulp.

Door Eva Schipper

Er is maar liefst 3918 euro opgehaald door de kinderen. Vijftig procent van de opbrengst gaat direct naar kinderen die in armoede leven in de gemeente Aalten. Een van de organisatoren in de gemeente is Maureen Lammers. Samen met talentverbinder Richard Jongetjes worden er binnenkort meerdere activiteiten georganiseerd voor deze kinderen in de gemeente Aalten.
“Wij zijn blij verrast door alle kleine en grote donaties. Ook hebben meerdere basisscholen meegedaan aan de actie”, zegt Maureen. In de klassen stonden spaarpotten zodat de kinderen samen voor het goede doel konden sparen. Er is zoveel geld opgebracht dat de kinderen in armoede niet alleen een leuke dag aangeboden krijgen met hun gezin. “Ook mogen ze een cadeautje uitzoeken.”
De organisatie wil iedereen bedanken die meegeholpen heeft aan de actie. Iedereen die graag volgend jaar zou willen meehelpen kan een mail sturen naar maureenlammers@hotmail.com.