Een impressie van een theaterles van Gekkoo. Foto: PR
Een impressie van een theaterles van Gekkoo. Foto: PR

Theaterfabriek Gekkoo zoekt: spelers

ACHTERHOEK - Zin om theater te maken? Als acteur, filmmaker of regisseur? Gekkoo gaat weer los! Wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij improviseren, bij het spelen van een rol, het maken van een voorstelling of een film?

Na de zomervakantie wordt gestart met een speels en fris seizoen waarin in Silvolde theaterlessen worden aangeboden voor spelers van 8 tot 17 jaar. Maar er is meer! Zomerkamp, filmimprovisatie, absurdistische sketches, voorstellingen en een uitgebreid aanbod van UNIEK voor spelers met een beperking.
In augustus wordt het seizoen hemelsblauw gestart met de zomerkampen in Breedenbroek voor iedereen in de leeftijd van 9 tot en met 18 jaar die creatief aan de slag wil met theater, film, dans en schrijven.
Gekkoo wil met name kinderen en jongeren meer vertrouwen, openheid, stevigheid en spelplezier geven. Professionele docenten brengen de spelers in aanraking met theater door te werken vanuit respect, vertrouwen en eigenheid. In de lessen wordt een veilige omgeving geboden door aandacht te hebben voor wie je bent, vertrouwen te geven in wat je doet, ondersteuning te bieden bij wat je al kan en je te begeleiden bij wat je misschien nog nooit eerder deed.
Ga naar www.gekkoo.nl voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden. Via de website kan iedereen ook direct aanmelden. En een nieuwkomer die eerst de sfeer wil proeven, is ook welkom; de eerste les is altijd een gratis proefles.
Vragen stellen kan via productie@gekkoo.nl of tel. 06 4833 9258.