Sabrina met de drie Noabers
Sabrina met de drie Noabers Tess Hakfoort (van Raam)

Sabrina heeft nu een prachtige driewieler

AALTEN - Sabrina Selimovic, cliƫnt van de Cederhof in Aalten, heeft een prachtige fonkelnieuwe driewieler.

Wim te Kloeze, vrijwilliger bij de woonlocatie Hogestraat van Estinea, besloot mee te doen aan een prijsvraag bij zijn werkgever Svedex in Varsseveld. De opzet was om een plan in te dienen, waarbij de beschikbare geldprijs van 2500 euro ten goede komt aan een regionaal en maatschappelijk doel. Na overleg met de woonlocatie werd besloten om in te zetten op een aangepaste driewieler voor Sabrina. Het vervoermiddel zou haar mobiliteit aanzienlijk kunnen vergroten, voor in de vrije tijd, maar ook om naar haar dagbesteding te komen. Een succesvolle pitch leverde de hoofdprijs op en de jury was van oordeel dat dit een prachtig initiatief was, dat aan alle voorwaarden voldeed.

Bij Van Raam in Varsseveld werd een prachtige driewieler uitgezocht, waaraan de diverse aanpassingen werden gedaan om de fiets geheel op maat voor Sabrina te maken. Echter het beschikbare budget werd fors overschreden, dus werd er gekeken naar een oplossing. Van Raam-directeur Jan Willem Boezel gaf aan, dat dit project absoluut groen licht moest krijgen en kwam met een geweldig aanbod, waar Svedex-directeur Aalt Schouten direct een klap op gaf.

Deze week vond de overhandiging en een fotoshoot plaats bij Van Raam. Sabrina vond het allemaal prachtig en fietste breed lachend de showroom uit naar buiten. De heren werden van harte bedankt en ontvangen een mand met streekproducten voor hun inzet.