Collecteweek Hartstichting

AALTEN - De collecteweek van de Hartstichting in 2021 is van 11 tot en met 17 april. Tienduizenden collectanten gaan op pad om geld op te halen voor oplossingen om ieders hart zo gezond mogelijk te houden. Ook in Aalten.

Collecteren in coronatijd ziet er anders uit dan normaal. De Hartstichting gaat er vanuit dat onze collecte op een veilige en verantwoorde manier kan plaatsvinden. Samen met Stichting Collecteplan bekijkt de Hartstichting nauwkeurig in welke vorm de collecte kan plaatsvinden en men staat paraat om aanpassingen te doen indien nodig. Dit vraagt ook flexibiliteit van de duizenden collectanten. De Hartstichting is hen zeer dankbaar voor hun begrip en betrokkenheid.

Ook nu werkt de stchting dag in dag uit aan sterkere harten. Leven met een hart- of vaatziekte is zwaar, voor de patiënt én de omgeving. Het aantal patiënten groeit snel. Daarom gaat de collecteopbrengst naar oplossingen om elk hart zo gezond mogelijk te houden. Er wordt gewerkt aan een hartgezonde leefstijl voor iedereen; meer kennis van het risico op hart- en vaatziekten; snelle hulp als iedere seconde telt en betere behandelingen voor het hart.