Foto: PR
Foto: PR

Mooi voor Nop en Doorgeefhuis weer open

Ruilen, doneren, kopen

AALTEN - Zaterdag 13 maart gaan Mooi voor Nop en het Doorgeefhuis gevestigd in het Ontmoetingscentrum De Dam aan de Damstraat 4i in Aalten weer open op afspraak. Voor het maken van een afspraak kan men bellen naar 0543-477111. De openingstijd is elke zaterdag van 10.30 tot 12.30 uur. Er kan ook een afspraak gemaakt worden voor een andere dag.

Mooi voor nop
Wekelijks kan er bij Mooi voor Nop, eigentijdse, schone en hele dameskleding geruild worden. Men mag maximaal vijf kledingstukken inbrengen. Nadat de kleding is nagezien door de vrijwilligers wordt er een bon uitgeschreven met het aantal kledingstukken die uit de winkel gekozen mogen worden. Wie niet gelijk kan slagen, mag de bon ook later inleveren. De bon is één jaar geldig. Daarnaast hoef je natuurlijk niet altijd iets te ruilen. Goede draagbare dameskleding doneren mag ook. De dameskledingruil is voor iedereen ook voor jonge meisjes is er volop keus. Mooi voor Nop wordt ondersteund door Figulus Welzijn.

Doorgeefhuis Maria
Niet alleen Mooi voor Nop is op deze locatie gevestigd. Ook Stichting Doorgeefhuis Maria is daar te vinden. Het doorgeefhuis verkoopt allerhande leuke, handige en bruikbare spullen voor een klein bedrag. Het is een interessante plek om eens leuk rond te snuffelen, voor wat je altijd al zocht en nooit kon vinden. Ook hier geldt je hoef niet altijd iets te kopen, kleine allerhande spulletjes doneren mag ook. Met de opbrengst daarvan sponsort zij maandelijks een meisje in Thailand via Compassion Nederland.



www.doorgeefhuis.nl