Het logo wordt onthuld. Foto: PR
Het logo wordt onthuld. Foto: PR

Basisschool ’t Möllenveld heeft een nieuw logo

HAART - Vrolijk wappert de vlag met het nieuwe logo in de mast en ook op de muur aan de voorzijde van de school hangt een nieuw bord met het logo. Het is duidelijk op basisschool ’t Möllenveld zijn ze trots op hun nieuwe logo.

"De wens was: een logo dat iets vertelt over ons onderwijs, de omgeving, de historie en dat toekomstbestendig is", aldus Dorien ten Dolle, directeur ’t Möllenveld. "En een logo waaraan iedereen heeft kunnen bijdragen", vult collega Esther aan. Daarom is allereerst aan kinderen, ouders en buurtgenoten gevraagd om ideeën aan te leveren. Dat is gebeurd. "Vooral de molen moest blijven", benoemt Dorien lachend.

Vervolgens heeft leerkracht Louise het logo ontworpen. Een ontwerp met een molen, uiteraard, vanwege de naam en historie van de school. Veel groen, vanwege de prachtige groene omgeving waarin de school staat. De verschillende cirkels in het logo symboliseren de ouders, de leerkrachten en de Haart die om de kinderen heen staan. En tot slot de zin: ruimte om te leren en te groeien. En dankzij Gerard te Hennepe, van tHe Project vormgeving, kan nu ook iedereen die langs de school rijdt het logo bewonderen.

De vlag met het nieuwe logo. Foto: PR