Bestellen kan ook via bijvoorbeeld Whatsapp of Facebook. Foto: PR
Bestellen kan ook via bijvoorbeeld Whatsapp of Facebook. Foto: PR

Koop ook online bij winkeliers en horeca Aalten

AALTEN - Open, ook na sluitingstijd. Veel consumenten maken al sinds de eerste lockdown dit jaar gebruik van de bezorgservice van de Aaltense winkeliers en horeca. Het gemak van internet-aankopen en thuis bezorgd, ook bij jouw winkel in Aalten!

BezorgeninAalten.nl is een initiatief dat direct aan het begin van de coronacrisis opgezet is, vanwege de regels om zoveel mogelijk thuis te blijven. Hiermee krijgen bewoners van Aalten en omgeving toch de mogelijkheid om producten en diensten vanuit Aalten te kunnen blijven afnemen. En het mooie is bij producten op voorraad: dagelijks voor 15 uur besteld is dezelfde dag nog in huis.

Veel winkeliers en horeca hadden al een webshop waarop producten konden worden uitgezocht en gekocht, echter door de coronacrisis werd het besef van het belang om goed zichtbaar te zijn op internet voor de klanten wel in één klap volledig duidelijk. Hiermee zijn ze open, ook na sluitingstijd. Op deze manier is het voor iedereen heel eenvoudig om ook voor of na het werk te kopen bij de plaatselijke kledingzaken, cadeaushops, bakkers, bloemisten etc.

En heeft een bedrijf geen webshop? Om producten te blijven kopen in Aalten, is er de mogelijkheid van whatsappen, mailen of een berichtje sturen via facebook om producten te bestellen of bijvoorbeeld kleding op zicht te vragen. De bestelling wordt dezelfde dag klaar gemaakt en zoveel mogelijk dezelfde dag nog aan huis bezorgd.

Aaltense winkeliers en horeca willen graag blijven helpen: zij bezorgen in Aalten, Bredevoort en de buurtschappen thuis. Dus een boek, kleding, schoenen, een cadeau of wat je maar nodig hebt, kan iedereen gewoon op de manier die hij prettig vindt, bestellen, eenvoudig en lekker dichtbij. De deelnemende winkeleirs staan op de website.





bezorgeninaalten.nl