Afbeelding: Aladna FM
Afbeelding: Aladna FM

AFM Hulp Week | Update

AALTEN - Nog een paar dagen en dan zal de vijfde AFM Hulp Week losbarsten. Het startschot wordt namelijk donderdag 17 december om 12.00 uur gegeven. De burgemeester van onze gemeente, Anton Stapelkamp, zal aanwezig zijn om de opening een officieel tintje te geven.

Met een achttal live optredens, een radioruilspel, de AFM Hulp Week Speurtocht in samenwerking met Primera Aalten, de Radiobingo en een plantenactie is er tijdens de zevendaagse actieweek weer genoeg te beleven. Naast al die activiteiten zijn de wensen die voor zo’n 60 mensen/gezinnen een belangrijk onderdeel tijdens deze speciale week. Een keur aan bedrijven en instanties werkt mee om die hoeveelheid wensen in vervulling te laten gaan, waaronder de supermarkten uit onze gemeente, H.A.N.S. (Hans Activeert Nu Snaren), veel bloemisten, slagers, groenteboer, bakkers en nog veel meer. Zonder deze participanten was de AFM Hulp Week 2020 niet mogelijk geweest.
Op zondag 20 december zal voor de tweede keer de Radiobingo te horen zijn, met dezelfde presentatoren als vorig jaar, Anita de Goede en Hans Westrum, geflankeerd door Maarten ter Horst en Lenie Westrum. De bingokaarten zijn te koop bij Spar Wubbels in Bredevoort, Peter’s Specialiteiten in Dinxperlo en Primera, cafetaria De Admiraal en de studio van AFM in Aalten en kosten € 5,00 per vel. De prijzenpot bevat onder andere een dinerbon bij Suzie’s Farm, bonnen van cafetaria De Admiraal, een verrassingstas van Stoer Wonen en nog veel meer.
Op 1 december is de online veiling gestart, waarbij iedereen via de website van AFM kan bieden op zeventien prachtige, uiteenlopende kavels. Onder andere een VIP arrangement voor een wedstrijd van De Graafschap, prachtige schilderijen van Art By Vera en Fabiola Helming, een handgemaakt sieraad van Van Eerden Juwelier & Goudsmid, een lamp van WelApart, fotoshoots van Te Brake Fotografie en nog veel meer. Er kan geboden worden tot en met 22 december.
De uitzendingen van de AFM Hulp Week, die duurt tot en met 23 december zijn via diverse kanalen te beluisteren. Voor meer informatie is er de website van AFM, www.aladnafm.nl.

Agenda van de actieweek
- Voorverkoop bingokaarten voor de Radiobingo tot en met zaterdag 19 december, AFM studio tot en met 20 december 17.00 uur
- De online veiling via www.aladnafm.nl/veiling
- 17 december tussen 12.00 en 13.00 uur de start van de AFM Hulp Week met burgemeester Anton Stapelkamp
- 17 december start het radioruilspel en is er de eerste AFM Hulp Week Speurtocht
- 20 december de Radiobingo
- Elke avond een radio optreden van regionale acts, zoals Bøling, The East, Evert & Denise, Mizstic, 7even Bridges, De Bunzings, The Young River en Gilbert & Friends.