Winst voor Aladna/De Issel

AALTEN - De korfballers van Aladna/De Issel hebben, na de nederlaag van vorige week, de tweede wedstrijd van de veldcompetitie in winst weten om te zetten. In Dieren werd er met 6-9 gewonnen van Diderna. Beide ploegen wisten in de beginfase eenmaal de korf te vinden. Daarna creëerden beide ploegen wel kansen maar lange tijd werd er niet gescoord en bleef de 1-1 stand op het bord staan. Aladna/De Issel was het dat daarna als eerste weer wist te scoren en een 1-3 voorsprong nam. Nog voor rust kwam Diderna sterk terug. De ploeg wist de stand gelijk te trekken en zelfs op voorsprong te komen en dus stond er bij rust 4-3 op het scorebord. Beide teams waren redelijk aan elkaar gewaagd wat ook in het scoreverloop te zien was. Tien minuten voor het eindsignaal stond het nog 6-6, waarna Aladna/De Issel op het goede moment een paar keer wist te scoren en de winst veilig stelde. Topscorer deze wedstrijd was Carieke Kuiperij met vier doelpunten. Komend weekend staat er weer een uitwedstrijd op het programma voor Aladna/De Issel als de ploeg naar Enschede afreist.