Het pand van Iets Anders Makelaars. Foto: PR
Het pand van Iets Anders Makelaars. Foto: PR

Iets Anders Makelaars laat kinderen delen in feestvreugde

Iets Anders Makelaars laat
kinderen delen in feestvreugde

AALTEN - Iets Anders Makelaars bestaat dit jaar vijf jaar en laat graag anderen delen in de feestvreugde. Inwoners van Aalten merkten dit al op Bevrijdingsdag, toen ruim 900 gratis tompoezen werden uitgedeeld. Op donderdag 16 juli zijn de basisschoolkinderen aan de beurt.

Samen met de Rabobank en bakkerij Van den Dobbelsteen worden er tussen 14.00 en 17.30 uur voor het pand van Iets Anders Makelaars gratis ijs, pizzapuntjes en versgebakken poffertjes uitgedeeld. Kees Ritmeester namens Iets Anders Makelaars: “In deze bijzondere tijd waarin kinderen en ouders veel beperkingen opgelegd kregen is het leuk om op een iets andere manier de zomervakantie in te luiden. Hoe tof is het om straks honderden blijde kindergezichten te zien. Daar doen we het voor.”

Vijfjarig bestaan
Het begon voor Iets Anders Makelaars allemaal in het pand van het voormalige Kraamparadijs aan de Hogestraat. Ruim twee jaar later kwam men in de grotere vestiging onder de Albert Heijn. Vanwege uitbreidingsplannen moest men omzien naar een nieuwe locatie. En die is gevonden aan de Landstraat in het eigen pand: het markante monument Op d’n Timp. Al met al is het alweer vijf jaar geleden dat Iets Anders Makelaars startte. De paarse borden en de iets andere klantbenadering zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Kenmerkend voor Iets Anders Makelaars is de extra en originele aandacht voor klanten. Ritmeester hierover: “Onze missie is om mensen blij te maken en te verrassen. Ons serviceniveau is daardoor hoog. En we vinden het leuk om zaken op een iets andere, doordachte manier aan te pakken. Dat dit werkt bewijst het feit hoe hard we zijn gegroeid.”

Het organiseren van deze activiteit past goed bij de filosofie van het mensen blij maken. Alle betrokken partijen hopen op een leuke, gezellige middag voor de kinderen van Aalten.