Foto: PR
Foto: PR

Beste FIFA-speler van gemeente Aalten gezocht

AALTEN/BREDEVOORT/DINXPERLO - Opnieuw organiseert Figulus Welzijn in samenwerking met Gamerleague een gametoernooi. Ditmaal wordt er gestreden om de titel van Beste FIFA-speler van de gemeente Aalten.

Er zijn twee gratis online toernooien van drie à vier uur. Het eerste toernooi op zondag 21 juni vanaf 14.00 uur is voor Playstation spelers en het andere toernooi op zondag 28 juni vanaf 14.00 uur is voor Xbox-spelers. Om deel te kunnen nemen moet de deelnemer wel een internetabonnement hebben op z'n console hebben.

Aanmelden voor zondag 21 juni kan via gamerleague.nl/product/fifagemeenteaalten-playstation, en voor het toernooi op 28 juni voor de Xbox via gamerleague.nl/product/fifagemeenteaalten-xbox.

Er is per toernooi een prijzenpot van 30 euro. De nummer 1 wint vijftien euro, nummer 2 tien euro en de derde plek wint vijf euro. De prijzen worden uitgereikt worden in BAD-biljetten, die te besteden zijn bij ondernemers in Bredevoort, Aalten en Dinxperlo. De linkjes van de toernooien staan ook de instagramaccounts van de Jongerenwerkers van Figulus Welzijn en op de Facebookpagina van Figulus Welzijn.

Tijdig aanmelden is slim, want per toernooi kunnen er slechts 32 personen deelnemen.
Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Michiel Stronks via m.stronks@figulus-welzijn.nl, of kijken op de Facebookpagina van Gamerleague.