Producten van Aaltense ondernermers: niet alleen in de winkel verkrijgbaar, maar ook thuisbezorgd. Foto: PR
Producten van Aaltense ondernermers: niet alleen in de winkel verkrijgbaar, maar ook thuisbezorgd. Foto: PR

Koop ook online bij ondernemers in Aalten

AALTEN - Open, ook na sluitingstijd. Veel consumenten maken gebruik van de bezorgservice van de Aaltense winkeliers en horeca. Het gemak van internet-aankopen en thuis bezorgd, ook bij jouw winkel in Aalten! BezorgeninAalten.nl is een initiatief dat direct aan het begin van de coronacrisis opgezet is. Hiermee kregen inwoners van Aalten toch de mogelijkheid om producten en diensten uit Aalten te blijven afnemen. En deze service blijft. Vandaag voor 15 uur besteld is dezelfde dag nog in huis.

Veel winkels en horecagelegenheden hadden al een webshop waarop producten konden worden uitgezocht en gekocht, echter door de coronacrisis werd het belang om goed zichtbaar te zijn op internet voor de klanten wel in één klap volledig duidelijk.Veel ondernemers hebben ook hierdoor een webshop opgezet: daarmee zijn ze open, ook na sluitingstijd. Op deze manier is het voor iedereen heel eenvoudig om ook ’s avonds na het werk te kopen bij de plaatselijke kledingzaken, cadeaushops, bakkers, bloemisten et cetera.
En heeft een bedrijf geen webshop? Om producten te blijven kopen in Aalten, is er de mogelijkheid van whatsappen, mailen of een berichtje sturen via Facebook om producten te bestellen of bijvoorbeeld kleding op zicht te vragen.De bestelling wordt dezelfde dag klaar gemaakt. En bij de deelnemers aan de ‘AaltenRoute’ geldt: voor 15 uur besteld is dezelfde dag nog in huis. Nu en ook straks. Aaltense winkeliers en horeca bezorgen in Aalten, Bredevoort en de buurtschappen. Alle deelnemende bedrijven staan op de website, die een onderdeel is van winkeleninaalten.nl.


bezorgeninaalten.nl