Wie wil meetrainen met de jeugd van De Peddelaars is welkom. Foto: PR
Wie wil meetrainen met de jeugd van De Peddelaars is welkom. Foto: PR

Samen fietsen met de jeugd Peddelaars

AALTEN - Vanaf 30 april mag de jeugd weer sporten. De jeugd van de Peddelaars kon hun geluk niet op toen dit bericht gedeeld werd. Ze stonden te popelen om samen weer op de fiets te springen.

Door een aantal belangrijke regels in acht te nemen, is deze sport goed te organiseren en samen te beoefenen. Jongeren worden van harte uitgenodigd om mee te komen trainen. De jeugd van De Peddelaars traint op dinsdag, donderdag en zaterdag. In verschillende leeftijdsgroepen.
In totaal zijn er ongeveer dertig jeugdleden aan het trainen van circa zeven tot en met vijftien jaar. Drie a vier trainers zijn aanwezig om te begeleiden.

'Door

een aantal

belangrijke

regels in acht

te nemen,

is deze

sport goed

te organiseren

en samen te

beoefenen'

De start is altijd op Sportpark Zuid. Op dinsdag en donderdag is er racefietstraining van 17.30 tot 18.30 uur; op zaterdag is er mountainbike/cross training van 10.30 tot 12.00 uur. Wie een eigen racefiets of mountainbike heeft, kan hem meebrengen. Maar het is ook mogelijk om een fiets bij De Peddelaars te lenen. Een helm dragen is verplicht. Ook hiervan zijn er een aantal te leen. Om mee te mogen trainen, moet men even worden aangemeld als aspirant-lid. Dit is belangrijk in verband met de verzekering van onder andere het materiaal. Hier zijn geen kosten aan verbonden. De training is dus geheel vrijblijvend. Wie het zo leuk vindt dat hij of zij wel lid wil worden, dan kan dat natuurlijk.

Iedereen is welkom maar wie zich niet lekker voelt en moet hoesten, blijft natuurlijk thuis. Wanneer iedereen er is, wordt de poort gesloten. Het is dus zaak om op tijd te komen. Alle informatie en de regels zijn terug te lezen op de website Voor vragen kan men mailen naar secretaris@peddelaarsaalten.nl.


peddelaarsaalten.nl