Kledinginzameling voor St. Paardrijden Gehandicapten

AALTEN / BREDEVOORT / DINXPERLO - Binnenkort is er weer een kledinginzameling voor de Stichting Paardrijden Gehandicapten Oost-Achterhoek, in de kernen van de gemeente Aalten.

De stichting kampt met grote tekorten vanwege het wegvallen van inkomsten tijdens deze crisis. De kosten gaan echter wel door. De paarden worden goed verzorgd en krijgen op tijd te eten maar de ruiters en menners kunnen nog niet rijden. SPG hoopt na de crisis de draad weer te kunnen oppakken; echter zonder steun lukt dit niet.
Binnenkort is de gemeente Aalten aan de beurt voor een inzameling, die gebeurt door de VPGO. De inzameling zal tussen 15 en 20 mei plaatsvinden. Mensen hoeven de deur niet uit en kunnen tocht de SPG steunen, door eens in de kasten te kijken en kleding, schoenen en gordijnen in de VPGO-zak te doen. Die zak, waarop wordt vermeld op welke dag er wordt opgehaald, wordt thuisbezorgd. Wie aan één zak niet genoeg heeft, mag daarnaast ook eigen plastic zakken gebruiken. De kleding wordt zorgvuldig gesorteerd.


www.spg-oostachterhoek.nl