Jos van Loon bezig met het opnemen van een bestelling. Foto: PR
Jos van Loon bezig met het opnemen van een bestelling. Foto: PR

Filmpje over bezorgservice in Aalten veel bekeken

AALTEN - Al vanaf het begin van de coronacrisis wordt er gebruik gemaakt van de bezorgservice van de Aaltense winkeliers. Klanten zijn erg enthousiast. J.R. Productions maakte een mooie promofilm hiervoor.

Joppe Roos is videomaker en visueel verhalenverteller. Al op zijn 16e schreef hij zich in bij de KvK. Hij maakt films: aftermovies, bedrijfsfilms, promo's en wedding films. Iedereen in Aalten zal bewust of onbewust beelden gezien hebben die Joppe produceerde. Ook voor de middenstand en horeca van Aalten maakt Joppe wekelijks filmbeelden. Zo ook voor Bezorgen in Aalten. Na een korte maar krachtige intake maakt Joppe het script, zijn ondernemers gevraagd mee te werken en binnen een week was het leuke resultaat te bekijken. Honderden kijkers deelden het filmpje. Wie het nog niet heeft gezien, kan het filmpje bekijken op www.bezorgeninaaalten.nl

Bezorgen in Aalten is mooi op gang gekomen de afgelopen weken en deze service blijft! Hoewel het langzaam weer wat drukker wordt in de straten, blijven mensen zo veel mogelijk thuis. Hoe prettig is het dan om te kunnen bellen, te whatsappen, te mailen of een berichtje te sturen naar de winkelier via facebook, om je bestelling te plaatsen en te laten bezorgen? De bestelling wordt dezelfde dag klaar gemaakt. En voor 15 uur besteld is dezelfde dag nog in huis. Nu en ook straks.
Aaltense winkeliers en horeca willen graag helpen: zij bezorgen in Aalten, Bredevoort en de buurtschappen thuis! Dus een boek, kleding, schoenen, een cadeau nodig: gewoon bellen en bestellen!

www.bezorgeninaalten.nl is een onderdeel van www.winkeleninaalten.nl.