Er zijn diverse workshops. Foto: PR
Er zijn diverse workshops. Foto: PR

Twee dagen gezellig winkelen bij meer dan veertig Vrouwen van Aalten

AALTEN - Het eind van deze week staat Aalten volledig in het teken van de vrouwelijke ondernemers. Het dorp zal roze kleuren tijdens de twee open dagen op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart bij meer dan veertig bedrijven in het dorp. Leuk voor iedereen: voor mannen, vrouwen en kinderen.

Met de feestelijke Open Dagen in het centrum van Aalten en veel bedrijven die op een leuke manier aanhaken bij dit evenement, willen de bedrijven de bezoekers iets extra's bieden deze dagen. Op zeer uiteenlopende wijze presenteren de vrouwen hun bedrijf. Zo zijn er voor kinderen en ook voor volwassenen diverse knutselworkshops en kunnen ze een mooi ballonnenfiguur laten maken. Ook de mannen komen aan bod door onder meer (bier)proeverijen en een pubquiz. Er word een auto 'gewrapt' en door het hele dorp zijn er diverse beauty-workshops, bijvoorbeeld op het gebied van vlechten, make-up, parfums en gezondheid. Ook zijn er workshops op totaal ander gebied. Het volledige programma is te vinden op www.devrouwenvanaalten.nl.
Ook is er een boekje uitgegeven: De vrouwen van Aalten werken samen, met veel nieuwe gezichten en leuke verhalen. Het boekje wordt huis aan huis bezorgd in Aalten en is verkrijgbaar bij de diverse deelnemende bedrijven en het Nationaal Onderduikmuseum. Alle bedrijven die meedoen met de open dagen zijn deze dagen te herkennen aan de roze aankleding.


devrouwenvanaalten.nl