Kort

Foutje in adres

AALTEN - Vorige week stond in deze krant op de pagina Lekker in je vel een artikeltje over Tim Grootveld, die aan de slag is gegaan aan als personal trainer bij Rob's Sports.

Per abuis werd daarbij het adres fout geschreven; dat moet natuurlijk - in plaats van Het Buske - Het Boske 11 in Aalten zijn.


Avondwandel-vierdaagse

AALTEN - Wandelsportvereniging De Wandelvriend organiseert ook dit jaar de Avondwandelvierdaagse (A4d). Deze alweer 64ste editie wordt gehouden van dinsdag 26 mei tot en met vrijdag 29 mei. Op maandag 25 mei is de inhaalavond voor degene die op een van de reguliere avonden verhinderd is of gewoon een avondje wil rusten. Start en finish is zoals altijd weer op de Markt. Er zijn weer mooie routes uitgezet waarbij ook altijd nieuwe stukjes Aalten ontdekt worden. De muzikale intocht op de vrijdagavond eindigt ook op de Markt. Komende week krijgen alle al bekende groepen de nodige informatie en inschrijfformulieren om hun groep in te schrijven. De voorinschrijving voor groepen en individuele lopers is op dinsdag 12 en 19 mei.


dewandelvriendaalten.nl