Afbeelding

Slapende kinderen bij Ouders&Co in de Bibliotheek

AALTEN - Op donderdag 19 maart komt Monique L’Hoir tijdens Ouders&Co in de Bibliotheek Dinxperlo, iets meer vertellen over slaap bij kleine kinderen.

Er zijn duidelijke verschillen tussen normale slaap en slaapproblemen bij baby’s, peuters en kleuters. Hier oog voor hebben, is vaak de sleutel om het slapen te verbeteren. Slecht slapen kan van invloed zijn op het gedrag van het kind maar is vaak ook heel vermoeiend voor de ouders. Denk hierbij aan baby’s die wel op de arm van de ouders slapen maar niet in hun eigen bedje willen liggen. Of peuters die moeilijk in slaap kunnen komen, vaak wakker worden midden in de nacht of alleen willen slapen bij de ouders in bed.

Is dit herkenbaar? Dan is het zeker de moeite waard om op donderdag 19 maart tussen 10.00 en 11.30 uur met je kindje naar de Bibliotheek Dinxperlo in de Nieuwstraat 47 te komen. Monique L'Hoir komt dan meer over dit onderwerp vertellen. Natuurlijk is er tijdens deze bijeenkomst ook ruimte voor het stellen van vragen. Deelname is gratis.

Afbeelding