Jaarvergadering van PCOB Aalten/Bredevoort.

Jaarvergadering van PCOB Aalten/Bredevoort

AALTEN - Op donderdag 19 maart houdt de PCOB Aalten/Bredevoort haar jaarvergadering in een van de zalen van de Zuiderkerk in Aalten. De bijeenkomst begint om 14.30 en eindigt om 16.30 uur.
Voor de pauze wordt het praktische gedeelte behandeld en erna neemt Mia Tankink het over met haar haar Power Point presentatie: 'Langs het tuinpad van mijn vader'.

Mia Tankink hierover: "Ik neem de mensen mee naar het verleden, ondanks verschillende ervaringen delen wij mensen ook heel veel ervaringen samen. Zij hebben ons gevormd tot wie wij nu zijn. Het verleden geeft ons herinneringen met een glimlach, maar ook verdriet en vragen. Grote gebeurtenissen die ook in het leven van alle dag binnen komen en kwamen. Directe herinneringen maar ook verhalen van anderen. Zij zorgen voor ons verleden, maar ook voor ons samen zijn nu en wijzen ons de weg naar de toekomst. Samen herinneren, delen en langs het tuinpad van het leven lopen en ons herinneren de dag wij dachten dat het nooit zo zou veranderen. En toch gingen wij mee voorwaarts met alle bagage die wij meenamen. In de Power Point gaan we samen op reis in verhalen, foto's en teksten."